Firmowe
Rok wydania: 2017
Okładka: Twarda
Stan: Używane
Opis
Bardzo dobry
Produkt jak nowy, posiada delikatne ślady użytkowania, jednak jego stan jest bardzo zadowalający. Kupując oszczędzasz gotówkę i zyskujesz artykuł w świetnym stanie
aX26480
100 Things to Know About Food Sam Baer
- Stan: Używany
- ISBN: 978*****98619
- Wydawnictwo: Usborne
- Tytuł: 100 Things to Know About Food
- Autor: Sam Baer
- Okładka: twarda
- Nośnik: książka papierowa
- Rok wydania: 2017
- Język publikacji: angielski
- Gatunek: Encyklopedie, słowniki i atlasy
- Bohater / Bajka: brak
- Przedział wiekowy: dla dzieci z klas I-III (6-9 lat), dla dzieci z klas IV-VI (10-12 lat)
- Liczba stron: 128
- Numer wydania: 1
- Szerokość produktu: 24.5
- Wysokość produktu: 14
- Waga produktu z opakowaniem jednostkowym: 0.52
Książki/Książki dla dzieci
Produkt jak nowy, posiada delikatne ślady użytkowania, jednak jego stan jest bardzo zadowalający. Kupując oszczędzasz gotówkę i zyskujesz artykuł w świetnym stanie
aX26480
100 Things to Know About Food Sam Baer
- Stan: Używany
- ISBN: 978*****98619
- Wydawnictwo: Usborne
- Tytuł: 100 Things to Know About Food
- Autor: Sam Baer
- Okładka: twarda
- Nośnik: książka papierowa
- Rok wydania: 2017
- Język publikacji: angielski
- Gatunek: Encyklopedie, słowniki i atlasy
- Bohater / Bajka: brak
- Przedział wiekowy: dla dzieci z klas I-III (6-9 lat), dla dzieci z klas IV-VI (10-12 lat)
- Liczba stron: 128
- Numer wydania: 1
- Szerokość produktu: 24.5
- Wysokość produktu: 14
- Waga produktu z opakowaniem jednostkowym: 0.52
Książki/Książki dla dzieci
ID: 993827262
Skontaktuj się
Dodane 07 sierpnia 2025
100 Things To Know About Food Sam Baer
Tylko przedmiot
61,99 zł
Przedmiot z Pakietem Ochronnym
Lokalizacja
Zwroty
Pakiet OchronnyZakup od przedsiębiorcy
Zwróć przedmiot, jeśli jest uszkodzony lub niezgodny z opisem. Zgłoś problem do 24 h od otrzymania przedmiotu. Szczegóły
Zwróć przedmiot do 14 dni od jego otrzymania przy zakupie od przedsiębiorcy. Skontaktuj się bezpośrednio ze sprzedającym, żeby zorganizować zwrot przedmiotu. Szczegóły