1. Strona główna

Poczta Polska S.A.

Pion Operacji Logistycznych

poszukuje kandydatów na:

Na Twój dzień pracy będzie się składać:

• współpraca z właściwą strukturą/jednostką/komórką organizacyjną w zakresie postępowań o udzielanie zamówienia dla Pionu Operacji Logistycznych,
  • współpraca w przygotowywaniu i opracowywaniu dokumentacji merytorycznej do centralnych postępowań przetargowych,
  • koordynowanie i monitorowanie składania za pośrednictwem systemu PLAZAK Wniosków Zamówienia i Wniosków Bilansowania,
  • opracowywanie Wniosków Bilansowania i Wniosków Zamówienia realizowanych centralnie w Pionie Operacji Logistycznych,
  • współpraca Biurem Zamówień w zakresie przygotowywania postępowań o udzielenie zamówienia na potrzeby Pionu Operacji Logistycznych,
  • realizacja zadań w zakresie wniosków inwestycyjnych i postępowań zakupowych,
  • udział w opracowywaniu planów inwestycyjnych i nadzór nad realizacją zadań inwestycyjnych.

Skontaktuj się z nami, jeśli:

• posiadasz wykształcenie wyższe (mile widziane o kierunku prawo lub zamówienia publiczne)
  • znasz Ustawę Prawo Zamówień Publicznych i akty wykonawcze,
  • posiadasz doświadczenie w prowadzeniu postępowań przetargowych od strony zamawiającego,
  • znasz procedury inwestycyjne w zakresie planowania i realizacji zadań inwestycyjnych,
  • jesteś osobą samodzielną i zorganizowaną,
  • potrafisz pracować w zespole,
  • potrafisz korzystać z narzędzi MS Office.

U nas zyskasz:

• zatrudnienie w oparciu o umowę o pracę,
  • pensję zawsze na czas,
  • bogaty pakiet świadczeń socjalnych i dofinansowanie do wypoczynku,
  • trzynastą pensję,
  • możliwość doskonalenia posiadanej wiedzy i umiejętności zawodowych,
  • atrakcyjne warunki zakupu prywatnej opieki medycznej i karty Multisport,

Zachęcamy także do aplikowania osoby z orzeczoną niepełnosprawnością,

powyżej 50 lat lub po dłuższej przerwie w pracy.

Czekamy na Twoje CV!

Wypełnienie formularza zajmie Ci tylko kilka minut.

• Administratorem Pani/Pana danych osobowych zawartych w złożonych przez Panią/Pana dokumentach lub dokumentach wytworzonych w procesie rekrutacji jest Poczta Polska S.A. z siedzibą w Warszawie, przy ul. Rodziny Hiszpańskich 8, 00-940 Warszawa.
  • Kontakt z Inspektorem ochrony danych: Inspektor ochrony danych Poczta Polska S.A., ul. Rodziny Hiszpańskich 8, 00-940 Warszawa, e-mail: inspektorodopoczta-polska.pl.
  • Dane osobowe są przetwarzane na podstawie art. 6 ust.1 lit. a, c, f oraz art. 9 ust. 2 lit. b (w związku z ustawą z dnia 27 sierpnia 1997 r. o rehabilitacji zawodowej i społecznej oraz zatrudnianiu osób niepełnosprawnych w przypadku dobrowolnego podania danych o stanie zdrowia) Rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenia o ochronie danych), tj. udzielonej zgody; przepisów prawa, a także w ramach realizacji prawnie uzasadnionych interesów administratora, w celu przeprowadzenia procesu rekrutacyjnego, ochrony interesu prawnego administratora w razie roszczeń ze strony kandydatów uczestniczących w rekrutacji, a także, w razie wyrażenia przez Panią/Pana zgody na przetwarzanie danych osobowych również do celów rekrutacji prowadzonych w przyszłości – w celu wykorzystania posiadanych przez administratora danych osobowych do nawiązania z Panią/Panem kontaktu lub wykorzystania ich w procesie oceny kandydatów.
  • Dane osobowe będą przetwarzane do czasu wycofania przez Panią/Pana zgód, nie dłużej niż przez okres 12 miesięcy od dnia przystąpienia przez Panią/Pana do rekrutacji (przekazania przez Panią/Pana danych osobowych), a w przypadkach, wzięcia przez Panią/Pana udziału w procesie rekrutacji i niewycofania zgody na przetwarzanie danych osobowych przed zakończeniem procesu wyboru kandydata do zatrudnienia – przez okres 12 miesięcy od dnia przystąpienia do rekrutacji, tj. przez okres niezbędny dla ochrony przed roszczeniami związanymi z przebiegiem procesu rekrutacji i wyboru kandydata do zatrudnienia;
  • Osobie, której dane dotyczą przysługuje prawo dostępu do treści tych danych, ich sprostowania, usunięcia, ograniczenia przetwarzania, wniesienia sprzeciwu wobec ich przetwarzania a także do cofnięcia zgody w dowolnym momencie, bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania dokonanego na podstawie zgody, przed jej cofnięciem.
  • Zgodę można cofnąć poprzez wysłanie stosownej informacji na adres: Poczta Polska S.A., Pion Kapitału Ludzkiego, Dział Rekrutacji, ul. Rodziny Hiszpańskich 8, 00-940 Warszawa lub rekrutacja.centralapoczta-polska.pl
  • Osobie, której dane dotyczą, przysługuje prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych.
  • Podanie danych jest dobrowolne, ale odmowa podania danych powoduje brak możliwości wzięcia przez Panią/Pana udziału w rekrutacji.
  • Dane osobowe mogą być przekazywane podmiotom pośredniczącym, na zlecenie administratora, w prowadzeniu procesu rekrutacji, a także dostawcom narzędzi informatycznych wykorzystywanych w procesie rekrutacji.
  • Dane osobowe mogą być przechowywane na serwerach zlokalizowanych w Unii Europejskiej i mogą być przekazane – na podstawie standardowych klauzul ochrony danych – do państwa trzeciego w związku z korzystaniem przez administratora z rozwiązań chmurowych dostarczanych przez firmę Microsoft na podstawie standardowych klauzul ochrony danych przyjętych przez Komisję Europejską, dostępnych w części Online Services Data Protection Addendum (DPA) pod adresem https://www.microsoft.com/en-us/licensing/product-licensing/products.aspx

Aplikowanie na stronie ogłoszeniodawcy.

Ogłoszeniodawca udostępnia aplikowanie na swojej stronie internetowej. Po kliknięciu przycisku Aplikuj zostaniesz tam przeniesiony.

Aplikuj teraz
User avatar