Wiadomości
  1. Strona główna
  2. Praca
  3. Gastronomia
  4. Kucharz
  5. Kucharz - Wielkopolskie
  6. Kucharz - Poznań
  7. Kucharz - Stare Miasto
Dodane 20 października 2021

młodszy kucharz kuchnia produkcyjna Jarocin 3400 zł na rękę

  • 5 500 - 6 000 zł/mies. brutto

  • Wymiar pracy

    Pełny etat

  • Typ umowy

    Umowa o pracę

  • Poznań, Wielkopolskie

  • Wymagane doświadczenie: tak

  • Specjalne wymagania: książeczka sanepidowska

  • Praca w weekendy

  • Elastyczny czas pracy

Opis

5PD to bardzo dynamicznie rozwijający się zakład produkcji spożywczej. W związku z otwarciem nowego zakładu produkcyjnego poszukujemy osób na stanowisko :

Młodszy kucharz (kuchnia produkcyjna)

Miejsce pracy: Jarocin 63-200

Wynagrodzenie: 3400 zł na rękę, umowa o pracę na 3 miesiące na okres próbny, później na rok.

Praca 5 dni w tygodniu, możliwość dodatkowych premii - możliwość zarobienia nawet ponad 4000 zł netto na rękę miesięcznie !

Opis stanowiska:

• Przygotowanie dań zgodnie z obowiązującymi standardami oraz wytycznymi szefa kuchni. • Racjonalne gospodarowanie towarem, minimalizowanie strat.

• Dbanie o odpowiednią estetykę potraw.

• Utrzymywanie porządku i higieny w miejscu pracy.

• Danie o właściwy stan techniczny urządzeń kuchennych.

• Prawidłowe i terminowe wykonywanie zadań wynikających ze specyfiki zajmowanego stanowiska.

• Informowanie przełożonego o wykrytych zagrożeniach.

• Zgłaszanie bezpośredniemu przełożonemu wszelkich informacji na temat przygotowywanych posiłków, w szczególności o stanie ich świeżości, brakach magazynowych, potrzebie zamówień produktów oraz innych problemów jakie mogą utrudnić czy uniemożliwić prawidłowe wykonanie obowiązków służbowych

Wymagania:

• Umiejętność pracy w zespole.

• Zaawansowana wiedza kulinarna

• Praca na stanowisku kucharza min. 1 rok

• Poczucie estetyki.

• Samodzielność.

• Aktualna książeczka sanepidu.

• Znajomość HACCAP

Oferujemy:

• Wysokie wynagrodzenie na start

• Możliwość szybkiego rozwoju.

• Szkolenia z zakresu gastronomii.

• Prace w młodym, dynamicznym zespole.

• Miłą atmosferę w pracy.

5 Posiłków Dziennie to catering, obok którego nie można przejść obojętnie. Firma stawia na jakość, smak potraw i różnorodność! Każdego dnia klient ma możliwość wyboru posiłków spośród 25 dań. Szefem kreatywnym w 5 Posiłków Dziennie jest Jakub Kasprzak – zwycięzca polskich eliminacji Bocuse d’Or Poland 2019, czyli najbardziej prestiżowego konkursu kulinarnego na świecie. Catering dostępny jest na terenie całego kraju. W lipcu uruchomiliśmy nowy zakład produkcyjny o powierzchni ponad 2000 m2 – jeden z najnowocześniejszych zakładów tego typu w Polsce.

Aplikuj
ID: 579006126
User avatar

Paweł

Na OLX od styczeń 2020

xxx xxx xxx

Masz pytanie do pracodawcy odnośnie tej oferty?

Darmowa aplikacja na Twój telefon