Przejdź do głównej części
Czat

Powiadomienia

Dodaj ogłoszenie
Dodane 07 grudnia 2025

Kierownik sali restauracji na Matejki

Rytm Natury / Rosalie

Lokalizacja

Poznań, Grunwald

Wymiar pracy

Pełny etat

Typ umowy

Umowa o dzieło, Umowa o pracę, Praktyka / staż, Samozatrudnienie, Umowa zlecenie

Lokalizacja

Matejki 6 6

61-001 Poznań, Grunwald

Wskazówki dojazdu

Opis

Właściciele dwóch restauracji Rosalie i Rytm Natury szukają kierownika sali, który stanie się częścią zespołu.

Szukamy osoby, która:

  • ma doświadczenie w prowadzeniu obsługi w restauracjach o wysokim standardzie,

  • potrafi budować zespół, szkolić i motywować pracowników,

  • rozumie, czym jest gościnność na poziomie premium,

  • dba o detale - od ustawienia stołów po jakość obsługi,

  • potrafi zarządzać rezerwacjami, dużymi eventami i pełną salą,

  • świetnie komunikuje się z gośćmi i zespołem,

  • jest samodzielna i odpowiedzialna

Zakres obowiązków

1. Organizacja pracy restauracji

• Nadzór nad bieżącym funkcjonowaniem sali i zapleczy gastronomicznych.

• Zapewnienie płynnej obsługi gości oraz utrzymanie wysokich standardów obsługi.

• Koordynacja pracy zespołu kelnerów / grafiki

• Współpraca z kuchnią w zakresie płynności wydawania dań i komunikacji między działami.

• Zamawianie towaru napoje wina i chemia

2. Nadzór nad personelem

• Motywowanie i wspieranie zespołu w realizacji celów operacyjnych.

• Przeprowadzanie krótkich odpraw przed rozpoczęciem zmiany gdy są duże rezerwacje (briefingi).

• Wdrażanie nowych pracowników zgodnie ze standardami restauracji.

• Dbanie o dyscyplinę pracy, kulturę osobistą i wygląd pracowników.

3. Obsługa gości i jakość usług

• Reagowanie na skargi, uwagi i prośby gości w sposób profesjonalny.

• Kontrola jakości obsługi, czystości sali oraz estetyki potraw.

• Dbanie o pozytywny wizerunek restauracji i satysfakcję klientów.

4. Administracja i raportowanie

• Prowadzenie podstawowej dokumentacji operacyjnej (raporty dzienne, wysyłane zdjecie na koniec zmiany ).

• Przyjmowanie dostaw, kontrola ilościowa i jakościowa towaru.

• Współpraca z menedżerem restauracji w zakresie zaopatrzenia i kosztów.

5. Współpraca z przełożonym

• Raportowanie wyników i bieżących problemów menedżerowi restauracji.

• Udział w spotkaniach operacyjnych i realizacja wytycznych kierownictwa.

 

Aplikuj
ID: 1042906120

Masz pytanie do pracodawcy odnośnie tej oferty?

Darmowa aplikacja na Twój telefon