- Strona główna
- Praca
- Gastronomia
- Manager restauracji
- Manager restauracji - Wielkopolskie
- Manager restauracji - Poznań
- Manager restauracji - Ogrody
Kierownik Restauracji Pracowniczej
Wymiar pracy
Pełny etat
Typ umowy
Umowa o pracę
Poznań, Wielkopolskie
Kadra kierownicza
🇺🇦 Запрошуємо людей з України (Zapraszamy pracowników z Ukrainy)
Wymagane doświadczenie: Tak
Rekrutacja online
Opis
Dla naszego klienta dużej organizacji, lidera w swojej branży poszukujemy kandydatów na stanowisko Kierownika Restauracji Pracowniczej.
Opis stanowiska:
kompleksowe zarządzanie stołówką pracowniczą,
odpowiedzialność realizacją powierzonego budżetu
prowadzenie niezbędnej dokumentacji związanej z funkcjonowaniem restauracji,
budowanie długoterminowych relacji biznesowych z klientem,
zarządzaniem zespołem powyżej 15 osób – rekrutacja, motywowanie, monitorowanie realizacji powierzonych zadań,
raportowanie prowadzonych działań.
Wymagania:
doświadczenie w zarządzaniu restauracją lub stołówką pracowniczą,
minimum 2 lata doświadczenia w zarządzaniu zespołem,
umiejętności negocjacyjne i kreatywnego rozwiązywania problemów,
umiejętności skutecznego zarządzania kosztami i orientacja na realizację wyników finansowych,
zaangażowanie i umiejętność pracy pod presją czasu
znajomość oprogramowania MS Office w tym Excel.
Oferta obejmuje:
szkolenia oraz szansę na rozwój zawodowy w dużej organizacji,
stabilność zatrudnienia,
umowę o pracę,
atrakcyjne wynagrodzenie podstawowe i system premiowy,
pakiet świadczeń socjalnych,
bezpłatne posiłki,
niezależność i swobodę w realizowaniu zadań.
Aplikowanie na stronie ogłoszeniodawcy
Ogłoszeniodawca udostępnia aplikowanie na swojej stronie internetowej. Po kliknięciu przycisku Aplikuj zostaniesz tam przeniesiony.