Lokalizacja
Chojnice
Wymiar pracy
Pełny etat
Typ umowy
Umowa o pracę
Opis
Poszukujemy brygadzisty Działu Utrzymania Higieny
Praca odbywać się będzie w Przetwórni mięsa w Chojnicach (ul. Derdowskiego 23), w godzinach od popołudniowych do nocnych.
Twoje obowiązki:
- mycie hal oraz urządzeń produkcyjnych,
- zarządzanie podległym zespołem i nadzorowanie jego pracy ( około 5 osób),
- organizowanie i monitorowanie procesów mycia hal,
- odpowiedzialność za wydawanie i monitorowanie stanów magazynowych środków chemicznych i narzędzi myjących,
- bieżąca współpraca z kierownikami działów produkcyjnych oraz działem zapewnienia jakości
Wymagania:
- doświadczenie w zarządzaniu min. kilkuosobowym zespołem,
- doświadczenie w pracy produkcyjnej,
- aktualne badania do celów sanitarno – epidemiologicznych ( lub gotowość do ich wykonania)
- dyspozycyjność czasowa do pracy w godzinach popołudniowych i nocnych, a także w nadgodzinach,
- dobra organizacja własnej pracy,
- samodzielność.
Mile widziane:
- doświadczenie w pracy na podobnym stanowisku,
- znajomość zasad zarządzania procesami utrzymania higieny
Oferujemy:
- stabilne zatrudnienie w ramach umowy o pracę,
- atrakcyjne wynagrodzenie,
- darmowe wyżywienie dla pracowników ( zakładowa stołówka),
- dofinansowanie do wczasów,
- karty przedpłacone na święta,
- prywatną opiekę medyczną dla Ciebie i Twoich bliskich,
- pakiet Multisport,
- ubezpieczenie grupowe na atrakcyjnych warunkach
Aplikuj i dołącz do naszego zespołu!
Aplikowanie na stronie ogłoszeniodawcy
Ogłoszeniodawca udostępnia aplikowanie na swojej stronie internetowej. Po kliknięciu przycisku Aplikuj zostaniesz tam przeniesiony.
Lokalizacja
Chojnice,
Pomorskie