Technolog żywności
Lokalizacja
Radgoszcz
Wymiar pracy
Pełny etat
Typ umowy
Umowa o pracę
🇺🇦 Автоматичний переклад українською
Opis
Firma Tarsmak jest jednym z liczących się producentów sosów, majonezów, ketchupów i musztard w Polsce od ponad 30 lat.
W związku z dynamicznym rozwojem zatrudnimy na stanowisko technologa żywności.
Zakres obowiązków:
Nadzór technologiczny nad procesami produkcyjnymi oraz standaryzacja procedur
Rozwój nowych produktów w zakresie m.in. opracowania receptur, określenia parametrów procesu i produktów
Analiza rynku, poszukiwanie nowych rozwiązań technologicznych w zakresie produkcji sosów
Przeprowadzanie testów w warunkach laboratorynych i produkcyjnych
Opracowanie i nadzór nad dokumentami projektowymi oraz jakościowymi
Zapewnienie zgodności produktów z wymaganiami prawa żywnościowego oraz standardów bezpieczeństwa i jakości
Przeprowadzanie testów surowców i badania ich wpływu na cechy produktu
Prowadzenie szkoleń
Współpraca z działami wewnętrznymi: dział produkcji, jakości, zaopatrzenia, handlu, marketingu
Wymagania:
wykształcenie wyższe kierunkowe: technolog żywności lub pokrewne
Znajomość pakietu MS Office (Word, Excel, Power Point)
Znajomość języka angielskiego
Umiejętność pracy pod presją czasu
Osoba: kreatywna, zaangażowana, zespołowa, komunikatywna, otwarta na poszerzanie nowej wiedzy
Mile widziane:
doświadczenie w branży spożywczej
Lokalizacja
Radgoszcz,
Małopolskie
Masz pytanie do pracodawcy odnośnie tej oferty?