Wiadomości
Dodaj ogłoszenie
  1. Strona główna
  2. Praca
  3. Gastronomia
  4. Kelner, barman, barista
  5. Kelner, barman, barista - Pomorskie
  6. Kelner, barman, barista - Gdańsk
  7. Kelner, barman, barista - Żabianka - Wejhera - Jelitkowo - Tysiąclecia
Maciej Ł.
Dodane 11 czerwca 2024

Poszukujemy Kelnera & Barmana do Restauracji Brazylijskiej Manioca

Wynagrodzenie

28 - 36 zł / mies. brutto

Lokalizacja

Gdańsk, Żabianka - Wejhera - Jelitkowo - Tysiąclecia

Wymiar pracy

Niepełny etat

Typ umowy

Umowa zlecenie, Umowa o pracę

Specjalne wymagania: Książeczka sanepidowskaOdpowiednie doświadczenie zawodoweDyspozycyjność: Praca zmianowa, Praca w weekendy, Elastyczny czas pracyMiejsce pracy: W siedzibie firmy

🇺🇦 Автоматичний переклад українською

Opis

Dołącz do zespołu całorocznej restauracji brazylijskiej MANIOCA.

Szukamy super uśmiechniętych, energicznych, ambitnych i entuzjastycznych ludzi, którzy dołączą do naszego zespołu i wiedzą co oznacza Gościnność.

KARIERA:

Naszą misją jest dostarczenie gościom niepowtarzalnych doznań związanych z autentyczną brazylijską kuchnią, przyjaznym i profesjonalnym serwisem w urokliwym wnętrzu naszego lokalu.

Naszą wizją jest zostać najbardziej rozpoznawalną restauracją z brazylijską kuchnią w Polsce oraz być kojarzonym z satysfakcją naszych gości stając się jednocześnie ich ulubionym miejscem z wyjątkowym menu.

NASZE WARTOŚCI:

  • Satysfakcja Gości

  • Jakość

  • Powtarzalność

  • Praca zespołowa

  • Świetna obsługa

CO OFERUJEMY:

  • Elastyczny grafik.

  • Możliwość rozwoju kariery.

  • Atrakcyjne wynagrodzenie na start wprost proporcjonalne do umiejętności i doświadczenia.

  • Szkolenia podnoszące kwalifikacje.

  • Darmowe jedzenie dla personelu podczas pracy.

  • Miłą atmosferę pracy.

  • Zarezerwuj wolne urodziny – gwarantowane.

  • Regularne nagrody za wyjątkową wydajność.

  • Pracę w pięknym miejscu nad samym morzem w rodzinnej atmosferze.

  • Zniżki dla wszystkich pracowników w naszej restauracji.

CO OCZEKUJEMY OD :

Barmana / Barmanki

·        Sprawna i przyjazna obsługa Gości.

·        Dopilnowanie, aby wszystkie obowiązki związane z otwarciem/zamknięciem baru zostały wykonane na najwyższym poziomie.

·        Uśmiechu który zaraża i dodaje innym pozytywnej energii.

·        Dbanie o czystość i o stany magazynowe strefy barowej - zgłaszanie zapotrzebowań , wsparcie sprawnego funkcjonowania sali.

·        Odnoszenie się do pozostałych współpracowników z życzliwością, szczerością i należytym szacunkiem. 

·        Sprzątanie zgodnie z harmonogramem (dziennym, tygodniowym, miesięcznym).

·        Wykonywanie wszystkich uzasadnionych próśb głównego managera.

·        Zapewnienie klientowi uwagi i obsługi na najwyższym poziomie. 

·        Punktualne stawianie się w pracy. 

·        Bardzo dobrej organizacji pracy, umiejętności pracy samodzielnej jak i pracy w zespole.

·        Znajomości języka angielskiego i polskiego w stopniu komunikatywnym.

·        Demonstrowanie zawsze profesjonalnego podejścia podczas reprezentowania restauracji Manioca na jak i poza jej terenem.

·        Budowania szczerych i trwałych relacji w zespole pracowników.

·        Minimum 2 lata doświadczenie zawodowego na stanowisku barman w koktajl barze.

·        Dyspozycyjności, szczególnie w weekendy

·        Minimum podstawowa wiedza o winach

 

CO OCZEKUJEMY OD :

Kelnera / Kelnerki

    

        ~ Witanie Gości przyjmowanie zamówień, serwowanie dań zgodnie z zamówieniami.

      ~ Odnoszenie się do pozostałych współpracowników z życzliwością, szczerością i należytym szacunkiem.

        ~ Zapewnienie klientowi uwagi i obsługi na najwyższym poziomie, zgodnie ze

standardami firmy.

       ~ Dopilnowanie, aby wszystkie obowiązki związane z otwarciem/zamknięciem lokalu zostały wykonane na najwyższym poziomie.

        ~ Wykonywanie wszystkich uzasadnionych próśb głównego managera.

      ~ Dbałości o standardy i jakość obsługi naszej restauracji.

        ~ Uśmiechu który zaraża i dodaje innym pozytywnej energii.

        ~ Zaangażowania w organizację i realizację zadań.

        ~ Dbanie o czystość i schludność restauracji, zapewnianie mise en place we wszystkich sekcjach restauracji i zaplecza.

        ~ Bardzo dobrej organizacji pracy, umiejętności pracy samodzielnej jak i pracy w

zespole.

        ~ Odnoszenie się do pozostałych współpracowników z życzliwością, szczerością i

należytym szacunkiem. 

        ~ Bardzo dobra znajomość języka angielskiego.

        ~ Zaangażowania w rozwój restauracji.

        ~ Demonstrowanie zawsze profesjonalnego podejścia podczas reprezentowania.

restauracji Manioca na jak i poza jej terenem.

        ~ Minimum 1 rok doświadczenie zawodowego na podobnym stanowisku w restauracji z menu a la carte.

        ~ Minimum podstawowa wiedza na temat win i ich serwowania.

        ~ Dyspozycyjności, szczególnie w weekendy.

        ~ Punktualne stawianie się w pracy. 

 

Zainteresowane osoby prosimy o przesyłanie nam swojego CV.

Aplikuj

Lokalizacja

Gdańsk, Żabianka - Wejhera - Jelitkowo - Tysiąclecia

Pomorskie

Pomorskie, Gdańsk, Żabianka - Wejhera - Jelitkowo - Tysiąclecia
ID: 745493186

Masz pytanie do pracodawcy odnośnie tej oferty?

Darmowa aplikacja na Twój telefon