- Strona główna
- Praca
- Gastronomia
- Manager restauracji
- Manager restauracji - Mazowieckie
- Manager restauracji - Radom
Manager Cateringu Dietetycznego / Obsługa klienta
Lokalizacja
Radom
Wymiar pracy
Pełny etat
Typ umowy
Umowa o pracę
🇺🇦 Автоматичний переклад українською
Opis
Manager Cateringu dietetycznego Royal.Fit
Do zadań osoby na stanowisku Manager Cateringu Dietetycznego należało będzie prowadzenie i rozwijanie działalności, obsługa klienta, obsługa zamówień oraz dbanie o prawidłowe funkcjonowanie cateringu.
Osoba na tym stanowisku będzie odpowiadać za tworzenie pozytywnych relacji z klientem, budowanie wizerunku firmy poprzez profesjonalną obsługę klienta.
Obowiązki:
telefoniczna obsługa klienta
obsługa zamówień mailowych
kompleksowa obsługa zamówień, posprzedażowa obsługa klienta
koordynacja e – sklepu
przygotowywanie zestawień i raportów związanych z obsługą klienta
prace administracyjne w obrębie zamówień - płatności
obsługa programu do zarządzania cateringiem oraz obsługa poczty firmowej
wykonywanie oraz koordynowanie czynności związanych z prawidłowym funkcjonowaniem cateringu
dbanie o pozytywny wizerunek firmy oraz pozytywne relacje z klientami
entuzjazm i zaangażowanie podczas codziennej pracy z klientem
realizowanie celów zgodnych z polityką firmy
propozycja bieżącego menu uwzględniająca ofertę menu innych cateringów
koordynacja i kompleksowe dbanie o prawidłowe funkcjonowanie produkcji cateringu
aktywne i skuteczne zarządzanie podległym zespołem
utrzymywanie pozytywnej atmosfery w zespole
nadzór nad bieżącą organizacją procesów produkcyjnych
podnoszenie efektywności procesu produkcyjnego, logistyki i jakości
podnoszenie standardów jakościowych oraz wydajności pracy cateringu
kontrola i nadzór nad codziennym porządkiem w miejscu pracy
nadzór nad dokumentacją HACCAP zgodnie z wytycznymi Sanepidu
układanie grafiku pracy zespołu Cateringu dietetycznego
rekrutacja nowych pracowników
współpraca z partnerami oraz dostawcami
spotkania z przedstawicielami handlowymi
koordynacja zamówień i dostaw produktów gastronomicznych
bieżąca analiza cen konkurencji na rynku cateringów dietetycznych
współtworzenie modelu finansowego dotyczące cennika naszych usług biorąc pod uwagę sytuację na rynku gospodarczym
wdrażanie i nadzorowanie realizacji strategii i planów marketingowych firmy
propozycje dalszego rozwoju cateringu
Wymagania:
Dyspozycyjność do pracy w siedzibie firmy znajdującej się w Radomiu
Wiedza z zakresu obsługi klienta
Zdolność do zarządzania czasem swoim oraz zespołu
Umiejętność pracy pod presją czasu i zadań
Otwartość na zmiany, operatywność i kreatywność
Sumienność i dokładność
Odpowiedzialność
Zaangażowanie
Bardzo dobra organizacja pracy
Doświadczenie w zarządzaniu zespołem
Wysoka kultura osobista oraz umiejętność pracy zespołowej
Atutem będzie:
Doświadczenie w gastronomii
Znajomość rynku cateringu dietetycznego
Znajomość programów CRM do zarządzania cateringiem
Oferujemy:
Możliwość częściowej pracy zdalnej
Stabilne zatrudnienie
Atrakcyjne wynagrodzenie
Zatrudnienie na podstawie umowy o pracę lub na podstawie umowy o współpracy
Służbowy telefon i laptop
Rozwój oraz możliwość zdobycia doświadczenia
Samodzielne i odpowiedzialne stanowisko
Możliwość rozwoju zawodowego w dynamicznie rozwijającej się firmie
Lokalizacja
Radom,
Mazowieckie
Masz pytanie do pracodawcy odnośnie tej oferty?