Wiadomości
Dodaj ogłoszenie
  1. Strona główna
  2. Praca
  3. Gastronomia
  4. Manager restauracji
  5. Manager restauracji - Mazowieckie
  6. Manager restauracji - Radom
Dodane 25 kwietnia 2024

Manager Cateringu Dietetycznego / Obsługa klienta

Lokalizacja

Radom

Wymiar pracy

Pełny etat

Typ umowy

Umowa o pracę

Specjalne wymagania: Książeczka sanepidowskaOdpowiednie doświadczenie zawodoweMiejsce pracy: W siedzibie firmy, Praca zdalna

🇺🇦 Автоматичний переклад українською

Opis

Manager Cateringu dietetycznego Royal.Fit

Do zadań osoby na stanowisku Manager Cateringu Dietetycznego należało będzie prowadzenie i rozwijanie  działalności, obsługa klienta, obsługa zamówień oraz dbanie o prawidłowe funkcjonowanie cateringu.

Osoba na tym stanowisku będzie odpowiadać za tworzenie pozytywnych relacji z klientem, budowanie wizerunku firmy poprzez profesjonalną obsługę klienta.

Obowiązki:

  • telefoniczna obsługa klienta

  • obsługa zamówień mailowych

  • kompleksowa obsługa zamówień, posprzedażowa obsługa klienta

  • koordynacja e – sklepu

  • przygotowywanie zestawień i raportów związanych z obsługą klienta

  • prace administracyjne w obrębie zamówień - płatności

  • obsługa programu do zarządzania cateringiem oraz obsługa poczty firmowej

  • wykonywanie oraz koordynowanie czynności związanych z prawidłowym funkcjonowaniem cateringu

  • dbanie o pozytywny wizerunek firmy oraz pozytywne relacje z klientami

  • entuzjazm i zaangażowanie podczas codziennej pracy z klientem

  • realizowanie celów zgodnych z polityką firmy

  • propozycja bieżącego menu uwzględniająca ofertę menu innych cateringów

  • koordynacja i kompleksowe dbanie o prawidłowe funkcjonowanie produkcji cateringu

  • aktywne i skuteczne zarządzanie podległym zespołem

  • utrzymywanie pozytywnej atmosfery w zespole

  • nadzór nad bieżącą organizacją procesów produkcyjnych

  • podnoszenie efektywności procesu produkcyjnego, logistyki i jakości

  • podnoszenie standardów jakościowych oraz wydajności pracy cateringu

  • kontrola i nadzór nad codziennym porządkiem w miejscu pracy

  • nadzór nad dokumentacją HACCAP zgodnie z wytycznymi Sanepidu

  • układanie grafiku pracy zespołu Cateringu dietetycznego

  • rekrutacja nowych pracowników

  • współpraca z partnerami oraz dostawcami

  • spotkania z przedstawicielami handlowymi

  • koordynacja zamówień i dostaw produktów gastronomicznych

  • bieżąca analiza cen konkurencji na rynku cateringów dietetycznych

  • współtworzenie modelu finansowego dotyczące cennika naszych usług biorąc pod uwagę sytuację na rynku gospodarczym

  • wdrażanie i nadzorowanie realizacji strategii i planów marketingowych firmy

  • propozycje dalszego rozwoju cateringu

Wymagania:

  • Dyspozycyjność do pracy w siedzibie firmy znajdującej się w Radomiu

  • Wiedza z zakresu obsługi klienta

  • Zdolność do zarządzania czasem swoim oraz zespołu

  • Umiejętność pracy pod presją czasu i zadań

  • Otwartość na zmiany, operatywność i kreatywność

  • Sumienność i dokładność

  • Odpowiedzialność

  • Zaangażowanie

  • Bardzo dobra organizacja pracy

  • Doświadczenie w zarządzaniu zespołem

  • Wysoka kultura osobista oraz umiejętność pracy zespołowej

Atutem będzie:

  • Doświadczenie w gastronomii

  • Znajomość rynku cateringu dietetycznego

  • Znajomość programów CRM do zarządzania cateringiem

Oferujemy:

  • Możliwość częściowej pracy zdalnej

  • Stabilne zatrudnienie

  • Atrakcyjne wynagrodzenie

  • Zatrudnienie na podstawie umowy o pracę lub na podstawie umowy o współpracy

  • Służbowy telefon i laptop

  • Rozwój oraz możliwość zdobycia doświadczenia

  • Samodzielne i odpowiedzialne stanowisko

  • Możliwość rozwoju zawodowego w dynamicznie rozwijającej się firmie

Aplikuj

Lokalizacja

Radom,

Mazowieckie

Mazowieckie, Radom
ID: 914458443

Masz pytanie do pracodawcy odnośnie tej oferty?

Darmowa aplikacja na Twój telefon