- Strona główna
- Praca
- Gastronomia
- Manager restauracji
- Manager restauracji - Mazowieckie
- Manager restauracji - Zagórze
Koordynator, Manager, Kierownik ds. Cateringów/Eventów
Wynagrodzenie
6 000 - 8 000 zł / mies. brutto
Lokalizacja
Zagórze
Wymiar pracy
Pełny etat
Typ umowy
Umowa o pracę
🇺🇦 Автоматичний переклад українською
Opis
Opis
Do osoby zatrudnionej na w/w stanowisku należeć będzie między innymi:
· Nadzorowanie i koordynacja przygotowań planowanych wydarzeń
· Organizacja i nadzorowanie dostaw i wydania towarów zgodnie z założeniami
· Dbanie o prawidłowy przebieg imprezy, reagowanie na bieżące potrzeby klienta
· Dbanie o wysoka jakość obsługi podczas wydarzeń
Wymagania:
· Doświadczenie zawodowe na podobnym stanowisku
· Wysoka kultura osobista, samodzielność oraz odpowiedzialność
· Sumienność i uczciwość w trakcie realizacji projektów
· Mile widziane doświadczenie w dziale sprzedaży w restauracji, firmie cateringowej lub hotelu
· Dobra znajomość rynku w Warszawie i okolicach
Oferujemy:
· Pracę w dynamicznie rozwijającej się, notującej kolejne sukcesy sprzedażowe firmie
· Zdobycie doświadczenia zawodowego w obszarze organizacji i nadzorowania wydarzeń wymagających spełnienia najwyższych standardów obsługi
· Współpraca z najbardziej prestiżowymi instytucjami w kraju
Lokalizacja
Zagórze,
Mazowieckie
Masz pytanie do pracodawcy odnośnie tej oferty?