Prywatne
Rok wydania: 1990
Okładka: Miękka
Stan: Używane
Rodzaj: Nauki przyrodnicze
Opis
Podstawy mikrobiologii żywności
G. Muller
Oprawa: miękka
Liczba stron: 351
Rok wydania: 1990
Format: 16,5x24 cm
Stan: Używana, stan widoczny na zdjęciach. Brzegi i kartki pożółknięte . Lekko sfatygowana okładka , dolny róg grzbietu , wygryziony róg dolny z tyłu, podpis właścicielki na stronie tytułowej na zdjęciu zakryty długopisem - będzie zakorektowany.
G. Muller
Oprawa: miękka
Liczba stron: 351
Rok wydania: 1990
Format: 16,5x24 cm
Stan: Używana, stan widoczny na zdjęciach. Brzegi i kartki pożółknięte . Lekko sfatygowana okładka , dolny róg grzbietu , wygryziony róg dolny z tyłu, podpis właścicielki na stronie tytułowej na zdjęciu zakryty długopisem - będzie zakorektowany.
ID: 914969915
xxx xxx xxx
Dodane 28 kwietnia 2024
Podstawy mikrobiologii żywności G. Muller
Tylko przedmiot
50 zł
Cena z Przesyłką OLX
Użytkownik
Lokalizacja