Prywatne
Opis
Zajmuję się opracowywaniem dokumentacji wymaganych przez Inspekcję Sanitarną dla wszelkich przedsiębiorstw zajmujących się żywnością, czyli księgi HACCP/ GHP/GMP.
HACCP= Analiza Zagrożeń i Krytyczny Punkt Kontroli.
GHP = Dobra Praktyka Higieniczna
GMP = Dobra Praktyka Produkcyjna
Opracowuję dokumentację dla:
- zakładów produkujących żywność,
- firm cateringowe, domy weselne
- restauracji,food trucków, kawiarni, barów,
- zakładów żywienia zbiorowego (żłobki, przedszkola, szkoły, sanatoria, szpitale, zakłady pracy),
- sklepów sprzedający produkty żywnościowe,
- firm transportujących żywność ( zasięg polski oraz zagraniczny),
- magazynów i hurtowni żywności,
Dodatkowo dla gastronomii opracowuję wymagany spis alergenów.
Dokumentacja tworzona jest indywidualnie dla każdego klienta.
Współpracuje online oraz na teranie Łodzi i okolic możliwy kontakt bezpośredni ( dojazd do klienta).
CENA od 100zł - ustalana indywidualnie.
Więcej informacji na witrynie internetowej: nowakizabela.pl/haccp/
HACCP= Analiza Zagrożeń i Krytyczny Punkt Kontroli.
GHP = Dobra Praktyka Higieniczna
GMP = Dobra Praktyka Produkcyjna
Opracowuję dokumentację dla:
- zakładów produkujących żywność,
- firm cateringowe, domy weselne
- restauracji,food trucków, kawiarni, barów,
- zakładów żywienia zbiorowego (żłobki, przedszkola, szkoły, sanatoria, szpitale, zakłady pracy),
- sklepów sprzedający produkty żywnościowe,
- firm transportujących żywność ( zasięg polski oraz zagraniczny),
- magazynów i hurtowni żywności,
Dodatkowo dla gastronomii opracowuję wymagany spis alergenów.
Dokumentacja tworzona jest indywidualnie dla każdego klienta.
Współpracuje online oraz na teranie Łodzi i okolic możliwy kontakt bezpośredni ( dojazd do klienta).
CENA od 100zł - ustalana indywidualnie.
Więcej informacji na witrynie internetowej: nowakizabela.pl/haccp/
ID: 292296911
xxx xxx xxx
Dodane 06 maja 2024
Księga HACCP, GHP,GMP - indywidualnie dopasowane do działolności
Użytkownik
Lokalizacja