Firmowe
Stan: Nowe
Opis
Przedmiotem aukcji są instrukcje stanowiskowe (ogólne) z dedykowanymi przez nas płynami, których jesteśmy dystrybutorem. Poniżej lista instrukcji. Proszę o podanie wybranych nazw instrukcji. Istnieje możliwość wystawienia aukcji z kilkoma instrukcjami dla jednego transportu.
Na tej aukcji instrukcje sprzedawane są bez płynów, 1 szt. w cenie 20 zł.
Istnieje możliwość zamówienia płynów, na życzenie mogę wysłać cennik.
Instrukcja jest wymiaru A4, laminowana do przyklejenia na szafkę, ścianę.
Przeznaczenie: do punktów gastronomicznych, szkół, przedszkoli, kuchni zbiorowego żywienia, gabinetów kosmetycznych, punktów medycznych itp.
Spis instrukcji:
• Plan higieny dla Cukierni-Piekarni
• Instrukcja antybakteryjnego mycia rąk
• Instrukcja obsługi krajalnicy
• Plan higieny dla kuchni
• Instrukcja mycia i dezynfekcji maszyn do produkcji lodów i bitej śmietany
• Instrukcja magazyn
• Instrukcja obsługi maszyny wieloczynnościowej
• Instrukcja obsługi patelni elektrycznej
• Instrukcja obsługi i mycia pieca konwekcyjno-parowego
• Plan higieny w kuchni
• Instrukcja obsługi płyty bezpośredniego smażenia
• Zasady mycia i dezynfekcji powierzchni i sprzętu w służbie zdrowia
• Zasady mycia i dezynfekcji przedmiotów mających bezpośredni kontakt z żywnością
• Instrukcja rozmrażania, mycia i dezynfekcji urządzeń chłodniczych i zamrażarek
• Instrukcja mycia i dezynfekcji wagi spożywczej
• Instrukcja obsługi i mycia wędzarni
• Instrukcja Zmywalnia
• Zasady mycia naczyń w zmywarkach
Na tej aukcji instrukcje sprzedawane są bez płynów, 1 szt. w cenie 20 zł.
Istnieje możliwość zamówienia płynów, na życzenie mogę wysłać cennik.
Instrukcja jest wymiaru A4, laminowana do przyklejenia na szafkę, ścianę.
Przeznaczenie: do punktów gastronomicznych, szkół, przedszkoli, kuchni zbiorowego żywienia, gabinetów kosmetycznych, punktów medycznych itp.
Spis instrukcji:
• Plan higieny dla Cukierni-Piekarni
• Instrukcja antybakteryjnego mycia rąk
• Instrukcja obsługi krajalnicy
• Plan higieny dla kuchni
• Instrukcja mycia i dezynfekcji maszyn do produkcji lodów i bitej śmietany
• Instrukcja magazyn
• Instrukcja obsługi maszyny wieloczynnościowej
• Instrukcja obsługi patelni elektrycznej
• Instrukcja obsługi i mycia pieca konwekcyjno-parowego
• Plan higieny w kuchni
• Instrukcja obsługi płyty bezpośredniego smażenia
• Zasady mycia i dezynfekcji powierzchni i sprzętu w służbie zdrowia
• Zasady mycia i dezynfekcji przedmiotów mających bezpośredni kontakt z żywnością
• Instrukcja rozmrażania, mycia i dezynfekcji urządzeń chłodniczych i zamrażarek
• Instrukcja mycia i dezynfekcji wagi spożywczej
• Instrukcja obsługi i mycia wędzarni
• Instrukcja Zmywalnia
• Zasady mycia naczyń w zmywarkach
ID: 900334732
xxx xxx xxx